17062019 Benim anlamadığım, biontech aşısı için şuan randevu alsam gidip vurulabilecekken, sinovac giriyorum randevuya 1 hafta sonraya atıyor. Neden böyle oluyor bilen var mı?
FHKK 17062019 bilgim yok ama sanırım biontech fazla oldugu içindir. Ayrıca biontech daha iyi deniliyor.
Miomio 17062019 ellerinde kalmamıştır o yüzden büyük ihtimalle. Ben zaten biontech istiyordum yaptırdım aşımı
Teemo07 17062019 sinovac sınırlı sayıda sanırım. Kolay kolay randevu vermiyor. Mesela biontech için randevusuz aşı yapıyorlar ama sinovac için randevu alın diyorlar burada.
17062019 FHKK Ben bionteche güvenmediğim için ve alerjim olduğu için sinovac.vurulmak istiyorum. İmkansız bulmak yani karaborsaya düşmüş. Eşim hastaneye gitti vurulmaya fabrikadan ötürü. Direk bionteche yönlendiriyorlarmış.ben sinovac olacam deyince de, arka tarafta Bi oda var orda yaptılar dedi. Çok ürkütücü
17062019 Teemo07 Ben sağlık ocağından aldım en erken 3 gün sonraya verdiler. Çok saçma değil mi ya böyle de
Teemo07 17062019 ayy bilemedim neye göre. Bende sinovac yaptırmak istiyorum. Bakayım yarın Bi randevu. Yaş geldi.