Deletedmom0018 Kızım 3.5 aylık dili sürekli dışarıda bu durumun nedenini bilen varmı? Ve aynı durumu yaşayan Anneler
SlvCnr Deletedmom0018 benimde 4 aylık bir oğlum var onun da dili hep dışında ama nedenini İnan bilmiyorum 🤭
Ecemim Deletedmom0018 Benimde 3 ay 25 günlük kızım sürekli dili dışarda ve hep sulukları akıyor sizde sürekli sulukları akma durumu varmı? Sürekli üstümüz ıslanıyor.
bebisimbenm Deletedmom0018 evet canim bizi. de oyle idi 5 aylik iken dış çıkardık sonra dili dışarı atmadı 😀 salyası falanda varsa büyük ihtimal sizinki dr dış çıkaracaktır erken dönemde
Icot Deletedmom0018 kızımın da bir ara öyleydi hatta türlü türlü şeyler geliyordu aklıma Dr a söyledim abartmışım söylerken ki kadın şüpheye düştü. Meğer normalmiş bir dönem öyle yaparlarmış 😊
Deletedmom_15 Bizim de öyle idi ama ben bayılıyordum o hallerine hep foto video çektim 😁 sonra bitti tabi dilini tanıma süreci idi o. Ve ardında diş çıkardı ve artık dilini çıkarmıyor. Arada ben çıkarıyorum büyük kızım çıkarıyor o da yapsın diye yok yapmıyor 🤪