mlkumut Sehertosunn benimki 1 ayı geçmişti zorla elim ağzında tuttum emdi atıyodu elimi ağzına koyuyodum alıştı. Ama avent yada nuk al hem damak hem dişlerini destekler hemde daha iyi her bebek tutuyor
Henakiz Sehertosunn ben bilinçli olarak geç verdim. 2-2.5 aydan sonra aldı. Hala sık sık vermiyorum tabii.
Mevakemaleyna Yapma emzik tokluk hissi verdiği için sarılık olur cocugun emmez enzimle doydum sanar ve meme arasında çelişki yaşayarak meme reddi olabiliyor
mlkumut Mevakemaleyna yoo hiç bişe olmuyor yeterki anneyi emsin. Ne sarılık oldu bnmki ne kan şekeri düştü nede emzik emdiği için meme reddi yaşadık elhamdülillah
Ebruk Sehertosunn 4 aylık anca tuttu bebeğim bence bir sürü emzik denemeye falan gerek yok canı isteyince tutuyor emziği 4 ay boyunca denedim ben 😊
Sehertosunn Mevakemaleyna var ama köy okulunda öğretmenim ulaşım yok maalesef yani şartlar bana o izni kullandirtmiyo. Ama saatlerim az idare eder insallah.
mlkumut Mevakemaleyna bebeğe şuan ne verir ne öğretir ne aşılarsan onu alır bilir görür öğrenir tatlım. Zorda olsa öğrenir. İmkansız diye bişe yok sadece çabalamak uğraşmak ve sabırlı olmak gerek. Konu emzik değil lafınıza istinaden dedim.