Zeyy16 Oglumun dogdundan beri poposunda morluk var bi tarafında git gide rengi mordan yeşil gibi oldu hala gitmedi bu ne olabilir başına gelen varmı doktora götürmelimiyim
Koala06 Zeyy16 Benim oğlumda da var doğum lekesi gibi birşey heralde doktor normal zamanla geçer demişti
[silindi] Zeyy16 Benım kızım dada vardı canım bısey olmaz bn de korkmustum bu ne dıe gecıyo güzelim o yuzden korkmayın
Zeyy16 Koala06 bnmde aklıma dogum lekesi geldi ama mor olunca herkez dogum lekesi böle olmaz dediler şimdi hani morarın zmanla geçmeye başlayınca mordan hafif rengi acılır yeşil gibi olur ya öle oldu korkuyorum acbaa başka birşey mi var diye
Bualemdeyeniyim Zeyy16 evet hemen hemen her bebekte oluyor doktor hemen hemen hepsinden olup kendiliğinden geçiyor dedi tam çizg baslangıcında arada demi
alinaannee Zeyy16 bebeğimde var komple hem de ilk gördüğümde acayip korkmuştum acaba bebeğime zarar verdiler mi diye doktora sordum Doğum lekesi büyüdükçe geçerdeydi şu an 9 aya yaklaştık tam geçmedi ama rengi hafifledi merak etme annesi geçer