Dursun Bayanlar bir ay oldu Doğum yapalim normal oldu dikişlerim düştüler fakat. Dikiş yerim şiş gibi elime geliyo ne zaman gecicek bu şişlik ve birşey daha merak ediyorm ne zaman ilk ilişkiye giriliyor . Dikişlerim düştü kanamam da olmuyor kırkım cıktıktan sonra girsek cok agri olur mu nasil oluyor yardimcin olur musunuz üstünden ne kadar geçmeli
Merylu Dursun benimde aynı seninki gibi hatta benim dikişlerim açıldı doktor dikmedi şuan kendi kendine kapandı ama hala acım var arada sızlıyor ve şişlik var 40 ım cıkınca kontrolum var o zaman doktorum söylecek ilişkiye girip giremiycegimi
Dursun Merylu bna dr tekrar gel demedi sadece Doğumdan bir hafta sonra gel dedi bakti iyi ddi tekrar gel demedi gitmeli miyim sizce
qulistann Merylu benimde acilmisti tekrar dikti suan daha kotu oldm keske bnde diktirmesine izin vermeseydim oyle zor ki
Rabisss Dursun 40 kontrolü ve 6. Ayda çağırdı benim doktorum. Git bence . O zaman söylüyo ilişki olup olmayacağını. yani direk ilişki demiyoda korunma yöntemlerinden bahsediyo.
Merylu Dursun tekrar git bi doktora ultrasonla falan bakması gerekiyor yukurtalıkların rahmin eski haline dönmüş mü diye kontrol etmesi lazım
sebnem doğumdan sonra 4. gün gidiliyor ama 40 çıktıntan sonra kanaman bitince gel dedi doktorum gittim smear testi alıyorlar ultrasonla baktı yumurtalıklarıma alttan bakıyorlar uzun o ultrason cubuguyla ilk defa öyle bakıldım sonra söylüyor işte dikişlerinin iyileşmesine göre ilişkş durumunuda yanş olması gerekende bu zaten kontrollerinizi aksatmayın kesin gidin benim 2 ay olcak nerdeyse hala sızlıyor acıyor zamanla geçicek inşAllah
Dursun sebnem peki ilk ilişkiniz nasil oldu yanliş anlamayin sadece şey duydum ilk günküden daha cok agriyo diyorlar sizdede öyle mi oldu birde doktorunuz ne zaman önerdi size ilk ilişkiyi