Minikoalamm Kızlar sünnet sonrası kanama oldu mu bir de çişini ne zaman yaptı tecrübeli anneler bilginize ihtiyacım var
cikolatali_waffle Minikoalamm kanama olmadı bi iki ufak akıntı oldu o kadar. Çişini de gece tutmuştu yandı heralde yapamadı ertesi gün yapmaya başlamıştı
Wanderlust Minikoalamm kanama akinti vs olmadi hic cisini operasyon sirasinda bile 2 kez yapti. Eve gelince de hemen 1 saat icinde yapti
Ultraslan40 Minikoalamm hava aşırı sıcaktı çok su içtiğinden çişi yarım saat içinde yaptı, uyurken yaptığı için şükür ağlamadı 🙌 kanama değil de öyle lekelenme gibi bezinde lekeler oldu.
Minikoalamm Ultraslan40 bizimki çişini böyle bezi aşırı islatacak kadar değilde sızıntı şeklinde yapıyor gibi normal mi ki
Minikoalamm https://resimyukle.link/i/Os3tE kızlar bu şekilde geldiğinden beri iki bezi normal mi acaba doktoru normal dedi “Aktif kanama gibi durmuyor. İdrarla eski kanama alanı bulaşıyor.👍” Böyle dedi ama insan korkuyor
Minikoalamm Ultraslan40 ay canım valla içimi rahatlattin korkuyordum ya doktor normal dedi ama insan korkuyor yine de 😊
Evrim1906 Minikoalamm 2 aylıkken yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım operasyon esnasında 2 defa idrarını yaptı tabi uyuşuk olduğu için ağlamadı ama uyuşukluğu geçince ilk 2 yada 3 idrarında ağladı sonra sıkıntı yok birde nasıl yaptırdığınız önemli ben dikişli yaptırdım
Velioglus Velioglus 5 aylık yaptırdık daha erken yaptırmakta isterdim ama çok rahat atlattık çok şükür ilk gün çok ağladı sadece
duru2603 Minikoalamm sızıntı şeklinde kanama olmasi normalmiş doktorumuz öyle söylemişti ama kanama olmadi. Çişini de yapti yani ona engel degil ama anestezinin etkisi geçtikten sonra çiş yapınca baya ağliyor
duru2603 Minikoalamm canım ya cok zor küçücükler. Çabucak geçer ağrısı inşallah geçmiş olsun onlarin acı çekişini izlemek cok zormuş
SumeyrAram Bi haftanın sonunda kanama olmuştu biraz doktora fotoğraf çekip atmıştım ayağını çok oynatmıl ondan dedi ama kontrole götürmedik çok şükür geçti