Zehrapnr 3 4 aylık bebek için denizde havuzda boyunluk dışında bir simit kullanan var mı bu üzeri golgeliklilerden istiyordum ama oturduktan sonra mi kullanilabiliyor sadece
Saitkereminannesi Zehrapnr Yaşından önce gölgelikli olandan sonra normal simit aldık denizde gölgelikli olanlar daha rahat gibi
BabyGroot Zehrapnr 3-4 aylık bebek simide oturamaz ki boyunluk kullandım ben o aylarda çok rahat etti
oyaacool Zehrapnr merhaba 2 yaştan önce havuz sakıncalı bilginiz olsun öncelikle ve deniz içinde sizin ayınıza tek uygun olan boyun simiti swimava marka en iyisi . Muadili var ama pek sağlıklı değil iyi tatiller 😊
BabyGroot Zehrapnr aa vardı aslında geçen yıl bi kaç fenomen de görmüştüm insta da ama baktım bulamadım şimdi adını hatırlayamadım
BabyGroot Zehrapnr buldum canım swimtrainer 3 aydan itibaren kullanılabiliyormuş 4 yaşa kadar https://ty.gl/kgdxwon
oyaacool Minikkuzuu evet maalesef kaliteli şeyler pahalı ama en güvenli ve sağlıklı o . Biz memnun kaldık . Muadilleri var ama boyun olduğu için sakıncalı çizikler sıkmalar tahrişler yaşayan çok var . Hiç kullanmayıp kucakta da sokabilirsiniz zaten epey ufak .
Melina-krts Biz bugün denedik 😁 su soğuktu ağladı hatta bir kaç kişi yanımıza geldi ilk defa mi denize sokuyorsunuz diye su ısındıkça tekrar tekrar deneyecegiz önce alışsın kucakta girmeye sonra ne alacağıma karar vereceğim bende