HacerAydn Arkadaşlar herkese merhaba ☺️ 71 günlük oğlum var benim başını bazen çok hızlı bi şekilde bi sağa bi sola çeviriyor sizde de var mı yaşayan 😳
bebisimbenm HacerAydn canim 2 aylık belki erken ama benim oğlum da öyle olmuştu bir dönem dış çıkardığı zaman idi alışkanlık oldu sanirsam simdi de uykusu gelince kafasını sallıyor ve o şekilde hemen uykuya geçiyor
Alazcns HacerAydn geçen hafta oğlum uykuya geçiş sırasında sağ sol yaparak başını çeviriyor uyuyamiyordu kulak ağrısı diye gittim sag kulak içi kızarmış ve akciğer sorunu çıkmıştı. Üstelik 2 kere aynı hastaneye gitmeme rağmen gaz diyip sadece lavman yapip göndermişlerdi farkli bir hastaneye gidince ögrendik. Ihmal etmeyin 🌼
HacerAydn thelake ama doktora götürdük yani bu baş çevirmesi için değil genel olara götürdük kulakta sıkıntı yok demişti 😳
HacerAydn Mduygum İnan canım çok dikkat ediyorum su kaçmamasına ama deşiğim gibi kaçmışta olabilir pamuktan huylanıyorum dokunamıyorum o yüzden tıkayamıyorum kulağını 😔😔
thelake Laayla yıkarken kulaklarına pamuk tika canm ben bi çay kaşığı calpolu sütümle karıştırıp veriyorum başka bişey yapamıyorum
thelake HacerAydn https://m.n11.com/bebek-banyo-sapkasi-dugmeli-kulaklikli-P310866914?gclid=Cj0KCQjw7sDlBRC9ARIsAD-pDFpQnMIfysikct4_QCNNanLvDgPBGIa3NFdSlLnTj0z1Fe0SMtV-C98aAv0XEALw_wcB&gclsrc=aw.ds bundan kullanabilirsiniz
Mduygum HacerAydn hayir yaa tikama ben tikamiyorum kolumun ustune yatiriyorum bas asagi, diger elimle kulaklarini katliyorum babasi birden suyunu dokuyo kafasina hemen elimle yuzundeki suyu siliyorum kulagina su kacmamis oluyo tertemiz yikanmis oluyo
Nurlana Canim bebegin basina saga sola yapinca skintili mi gorunuyir?agrisi varmis gobi mi yapiyor? Benimki de yapar ama daha cok hosuna gidiyor ,oynuyor gibi .o yuzden sordum kulak agrisi olmaya da bilir.agri olunca aglar.
HacerAydn Nurlana yok ağlamıyor sırıtıyor arada bide gözlerini kocaman açıyor bakıyor bi sağa bi sola
HacerAydn Mduygum bende öyle yapıyorum ama yinede kaçmışmıdır diye düşünmeden edemiyorum yok dokununca masaj yapınca bi tepki vermiyor