Nilara Deryadila25 😂😂😂 kiz napiym onla mi ugrasicam 2 zeytin zor yiyorum 4 aylik bebeyle baktim bi sey olmuyo yikayip giydiriyorum valla
Umay_ Deryadila25 ben daha ilk doğduğu ay bıraktım utulemeyi. Bir yaşında oldu hala utulemiyorum😅 Maalesef ütüye ayıracak vaktim yok😊
[silindi] Deryadila25 beeen ilk 4 5 ay ütüledim.1 sendir ütülemiyoru. Zaten ev icinde kurutuyorum.asla zamanım yok ütü için
Merve87 Deryadila25 oğlum 10.5 aylık oldu hala ütü yapıyorum kıyafetlerini inşallah hep böyle.gider☺️
Edaahs Deryadila25 1 yasına kadar yaptım berşeyini ütüledim ama daha sonra yetişemediğimden bıraktım . Hep uyurken yada geceleri yapardım . Artık daha fazla yoruluyorum
0909 Deryadila25 emin ol hepimiz aynı durumdayız başlarda herşeyi ütülerdim bebeğimin sonra yüz yıkamak bile lüks geliyor🙈🤪🤪
Merve87 Deryadila25 evet bebeğim akılli ve de hareketli bir bebek gün içinde hiç durmadan evde hareket halindeyiz yalnız eşim çok yardımcı oluyor akşam gelince bebeğimi oyalayip bana zaman bırakıyor sadece bende o sırada işlerimi yapıyorum..☺️
Mircet Deryadila25 kızımın kozmetik alerjisi var herhangi bir deterjan parfümeri cildinde tahriş yapıyor.Çamaşırlarını sadece beyaz kalıp sabunla yıkıyorum çift duruma yapıyorum sonrasında ütülüyorum 10 aydan beri böyle 😭
Evlatkokusuuy Deryadila25 benim de öyle hayalim vardı ama sadece daha doğmadan dolabını hazırlarken ütüledim başka hiç ütülemedim hatta o günden beri de hiç ütü yapmadım 😂😂😂
Mircet Deryadila25 ara da fire verince sırtı komple sivilce sivilce oluyor ya sebamed ya mustela kullanıyorum sabunda şampuanda sadece inşallah geçer.gerçi bende hala öyleyim
MevaninMelegi Deryadila25 bende senin gibi hayal kuruyodum ama gerçekte öyle olmadı 🙈 doğumdan önce bütün herşeyini ütüledim ilk ve son oldu ☺️ Şimdi sadece elbiselerini ve yeni aldığım kıyafetlerini ütülüyorum ☺️
Hum34 Ben ilk zamanlar ütüledim. Sonrasında yardımcım ütüledi. 4 ay bitmek üzere ve şimdi yardımcım ayrıldı yanımızdan .Sonrasında başa çıkamadım maalesef. Ütüyü bırakmak zorunda kaldım😬