SimayT Merhaba bebeğim 27 günlük yüzünde sivilceler var yaklaşık 10 gündür bir kaç gün sütüm ile sildim ama faydası olmadı önerisi olan var mı
Sevinc24 SimayT benim bebeğimde de var peki bebeğiniz ağlıyor mu çok gündüz değil ama gece 3-4 saat çok huzursuz alerjiden şüphelendim onda da sivilce gibi oluyormuş normal mi bu kadarlık bebeklerin ağlaması gazı var diye susturmaya çalışıyordum
Cemre_61 SimayT zamanla geçiyor bizde de aynı durum oldu doktor alerjiye benzetti bende süt ve süt ürünlerini kestim tuvaletinide kontrol etmek lazım tabi tek sivilce ile alerji demek doğru değil bepantol krem kullandım ben ince tabaka şeklinde
SimayT Deletedmom4440 açıkçası tam olarak bende bilmiyorum uçları beyaz beyaz sonra uçları yok oluyor pütürlü şekilde ciltte kalıyor
Mminnakanneee SimayT benim oğlumdada vardı kendiliğinden geçti çok kafama takıyordum ama alerji doktoru kendiliğinden geçer dedi
Deletedmom4440 Sevinc24 alerji olabilir bizimki başta sivilce idi sonra egzemaya çevirdi daha sonra pişik test yapınca alerji yüksek çıkmıştı kandan bakılmıştı
Sevinc24 SimayT nasıl yani gaz sancısı olmuyor mu hiç damla kullanıyor musunuz aramızda 10 gün var gerçi o zamanlar benimki de bu kadar ağlamıyordu
Ayaz_brgl SimayT benim bbgimin yuzundede olmustu eger anlattiginizla ayniysa doktor enfeksiyon kapmis dedi doktora gotrmenizi tavsiye ederim