Eymenimmm Merhaba 22 günlük oğlum.var gazlı bir bebek ve kakasinda mukus vardi doktoru biogaia damla önerdi şimdi bebeğim biraz cıvık yapıyor bu damlayı sürekli kullanan var mı böyle bir etkisi varmi
ErtugrulAnnesii Eymenimmm ben kullandım gazdan çok probiyotik bağırsak düzenleyici bir damla çok memnun kaldım kullandığım dönemde. Ama her gün aynı saatte vermeye çalışın daha etkili oluyor.
Melek7 Eymenimmm biz de kullandık oğlumun kakası hep sıvıydı damladan mıdır bilmiyorum zaten küçük bebeklerin kakası sıvı olur genelde. Ama damla bize çok iyi geldi. Ben de her akşam yatırmadan önce veriyodum sonra uyutuyodum. Çok şükür gaz sıkıntımız olmadı..
AdilEren Eymenimmm bende kullanıyorum 2 aylık olduk şükür çok faydası oluyor hergün aynı saatte verin . Ben akşam 5 buçuk 6 arası veriyorm anca etkisini gösteriyor geceye şükür gaz sıkıntısı kalmadı doyebilirm
Deletedmom5151 Eymenimmm Bende kullanıyorum şu an 2 buçuk aylık valla maflor kullanıyordum buna geçtim çok rahat ettim hep kabizdi şimdi ne çok sıvı ne katı gaz problemi falan da kalmadı maşallah hergun aynı saatte veriyorum
Bisaniye Eymenimmm sıvıdan kastınız nedir ? Anne sütü aldığı için zaten çok katı bir kakası olmuyor :) googledan Fotoğraflarla bebek kakası diye aratırsanız bir sitede çok güzel açıklamış