Poyrazalim_34 4 aylık bebeğim var 1 aydır gece uyanmalar bitti en son 12de yediriyoruz mama içiyor sabah 7 buçukta kalkıyor sizce gece kaldırmalımıyım
Ummaksaker Poyrazalim_34 hayır kaldırmayın gece uykusuna alışmış çok güzel ve doyuyor egwr soymasa uyandır ağlar ➌. Aydan sonra sizin uyandırmanızı önermiyorlar zaten kendi uyanmalı
Seyma005 Poyrazalim_34 benimki de öyle doktora sorduğumda kızın seni seviyor tadını çıkar demişti 😀bende sende tadını çıkar 😎
Poyrazalim_34 Eylulhuma16 gidince sorcam bana saat çok uzun geliyor sanki aç uykuya yenik düşüyormuş gibi geliyor vicdan yapıyorum
Eylulhuma16 Poyrazalim_34 bi videoda 3 aydn snra bebekler kesintisiz 9 saat uyuyablr diyodu ama iste me kadar dogru bilemiyorum ama aciksa uyanir ya
Ummaksaker Poyrazalim_34 evet bende bir iki uyandırmıştım baktım verimli olmuyor çocuk sersem gibi oluyır saldım o acıkınca zaten emmek için ağlıyor🥰 bide bu bilgiyi çok paylaşmayın nazara inanırım gece hiç uyutmaz sonra sizi
Hazalim Poyrazalim_34 ne güzel imrendim tadını çıkartın bence uykusuzluk çok zor saat başı kalkmak çok çekilmez inşallah bebeğiniz böyle devam eder çokta dile getirmeyin nazar değmesin uykusuna🤗
Poyrazalim_34 Hazalim 🤗evet tşk ederim şükür rabbime herşeyleri ayrı güzel ağlamaları huysuzlukları iyisininde kötüsününde tadını çıkartmalıyız 3 aya kadar gaz kabızlık çok çektik şükür son 1 aydır rahatım