Mavidilek Gördüğün kadarıyla kullananlar çok memnun, sizlerden de kullanan var mı ? İnternette pek stok da bulamadım fiyatı da gayet yüksek. Aldığınız memnun kaldığınız indirimde olan bir yer de önerirseniz çok sevinirim :)
Sumeyraas Mavidilek ben hepsiburadadan almıştım. Öyle bahsedilen aman aman bi etki görmedim açıkça. Ya ben anlamıyorum ya da krem gerçekten abartılıyor.
Ultraslan40 Mavidilek Mavidilek hepsiburada’dan aldım canım, geçen baktım nerdeyse her site de vardı.
Baharbek Mavidilek ben beğendim aslında benim bebeğim 3 aylık eli hep suratında hep çiziyor onu sürüyorum daha çabuk geçiyor
Mavidilek Sumeyraas hangi tür durumlarda kullanılıyormuş peki ? İşe yaramıyorsa çok pahalı bir ürün. Siz ne kadara almıştınız?
Mavidilek Ultraslan40 Ben bugün bulamadım bir türlü nedense. Siz ne kadara almıştınız hatırlıyor musunuz ?
Ultraslan40 Mavidilek ben 150₺’ye 50₺ indirim ile 100₺’ye almıştım. Üründen abartı derece de beklentiniz yoksa alın. Saniyesine yarayı bereyi geçirmez zaten 😂 her gün sürdükçe ilk ağrısını sonra da morluğunu kızarıklığı alıyor. Düzenli kullanılırsa gayet ideal ürün.
Elmadersem Mavidilek bende övgülere dayanarak almıştım cok şükür büyük bi kaza yasamadık ama oyle çiziklerde falan sürdüm denildiği gibi anında etki görmedim