Defnemiraymoms Bebeğim 5 aylıkken sürünmeye başladı şuan 7 aylık baya baya sürünüyor ve dizlerinin üstüne kalkıp poposunu ileri geri sallıyor emeklemeye ne zaman başlar ki
Gamzeburkan Defnemiraymoms yakındır canım öyle yaptıktan sonra emeklemeyi öğreniyorlar yanında biraz gösterin taklit edebilir ☺️
1anne_1oglus_35 Defnemiraymoms anaaam benimkide 5 buçuk aylık kafayı dayıyor totoyu kaldırıyor solucan gibi gitmeye çalışıyor
Busrapol Defnemiraymoms benim kiz 8 aylik ben hala bekliyorum emeklemiyor karsya vuran balik gibi debeleniyo yuz ustu
Gamzeburkan Defnemiraymoms biraz zaman verirseniz yapacaktır az kalmış anca toparlıyor kendini demekki benimki 9 aylıktı emeklediginde 😂
sevval_5481 Gamzeburkan benşm bebeğimde 7. buçuk aylık hiç sürünme falan yok yüz üstü koyunca ağlıyor direk ne zaman başlar bilmiyorum
Defnemiraymoms Busrapol ya bende belki emeklemez diyodum hep sürünür diye bekledim ama bu bı haftafr dizlerinin üzerine kaldırıyor kendini baya hrralde emekler artk
Gamzeburkan sevval_5481 bizimkide hiç sevmiyordu 9. Ayda emekledi zaten 10 ayda yavaş yavaş yürümeye başlamıştı emeklemeyen bebekler var takılmayın direk yürüyebilir