zarifbirhanim AloneMom Istediginde konuşuyorum, anliyor ama çok ağlıyor. Kendini yerden yere atıyor. Yipranır diye korkuyorum
zarifbirhanim Furug Ayy benimki de kendi kendine bıraksın istiyorum ama yapıştı yakama ben vermezsem kendi elini sokarak çıkarmaya çalışıyor 😀 Biberon kullanıyordum ama emzigide biberonu da kendi kendi birakti
zarifbirhanim Zeynepsevgi Cok şükür emzikte sorun yaşamadık. Memeyi de kendi bırakır dedim ama aksine daha düşkün oldu
zarifbirhanim Babe Meme emmediği zaman yemek yiyor aslında. Ama memeyi garanti biliyor sanırım o yüzden yemek yemiyor itiyor. Yemek saati bitince hemen meme istiyor
Tubs @zarifbirhanim senin işine yarar mi bilmem ama ben rimelle göğsümü boyamıştım memeyi gösterince iğrendi bebem daha da almadı
zarifbirhanim AloneMom inşallah kuzu. Yemek yememesi yine bir nebze ama suyu reddedip meme istemesi çok yoruyor beni
YigitAlpsMom Deletedmom_36 Canım peki memeden kestikten sonra mastit falan olmadın mı göğsündeki süt ne oldu
Deletedmom_36 YigitAlpsMom oldum canim olmami🙈sut sagma makinesiyle 2 gun cektim bitti cok sukur kendi evimde gegildim tekrar makine almak zorunda falan kaldim☺️☺️
Tubs zarifbirhanim o anda tiksindi meme istediği her zaman sürdüm öyle öyle bıraktı ilk andan beri hiç almadı