Buseasel8 Doğum yapalı 1 ay 3 gün oldu, dün hastaydım bademciklerim şişt sanmıştım meğersem covid 19 olmuşum hemde ağır geçiriyorum. Kızıma annemle babam bakıyor ben başka bir odadayım.. çok üzgünüm çok ağrım var nefes alamıyorum hepinizden dua istiyorum..
elmaliturtam Buseasel8 Rabbim şifa versin inşallah tez vakitte bebeğinizi ilaç içmiyor iseniz iki kat maske iyice dezenfekte edilmiş eliniz ile bol bol emzirin. üstünüzü, nevresimimizi değiştirin sık sık bol bol su için limonlu yoğurt kefir sebze meyve ağırlıklı beslenin en önemlisi moral asla düşürmeyin moralinizi inanın çok etkiliyor. Camınızı da sürekli açık tutun. Sağlıkla atlatın evdekilere geçmeden inşallah
12050478 Buseasel8 Allah yardımcınız olsun covid olarak doğum yaptım sizi çok iyi anlıyorum geçecek İnsaAllah.
Hum34 Rabbim şifa versin. Ben Allaha şükür olmadım ama olurum diye endişeliyim:ç. Dün eşim aşı oldu , bende olmayı düşünüyorum. Çünkü hem bulaşı riski azalıyor hem de kolay geçiriyormuşsunuz.
E-ANNE Buseasel8 hemen kendinize zencefil zerdeçal limon çayı yaptırın içine bal koyarak tatlandırın inşallah bikaç güne toparlanacaksınız ben 5aylık hamileydim covid olduğumda ve ölüm gibiydi ilaçsız sadece bu çayla iyi oldum. ben günde 1 içiyordum eşime 2 veriyordum kızım da 17 aylıktı olduğunda ona da içiriyorduk hepimiz 3 günde iyileştik. Rabbim şifa versin inşallah 🙏🏻
Ogulcan Buseasel8 Allah şifa versin canım beslenmene çok dikkat et canım vücut direncin düşmesin bebeğini emzirmeye devam etmelisin maskeni takıp üstünü değiştirip