Eciii Tek uykuya geçmeye çalışıyoruz sizin uyku saatleriniz nasıl sabah kaçta uyanıp Kahvaltı Öğle Yemeği saatleri ve öğlen uykusuna kaçta yatıp uyanıp akşam kaçta uyuyorsunuz? Teşekkürler şimdiden cevaplar için güzel anneler..
Dn123 Eciii 19 aylik 1 2aydir tek uyku yapiyor 9 buvuk gibi kalkar kahvalti yapar 2 gibi ogle uykusuna yatar yatmadan corba yogurt yer 2saat uyur kalkınca meyvesi yer 2 saat sonra yemek yer sonra tatlısını yer iyi yediyse yatmadan birde mama veriyorum aksam 11 gibi uyur
minnakbaby Eciii sabah uyandiktan 5 yada 5bucuk saat sonrs ogle uykusuna yatirin. Ortalama 1.5 2 saat. Uyandiktan 6 6.bucuk saat sonra da gece uykusu. Bebeginizin durumuna gore once yada sonra uyutabilirsiniz tabii 😊
ipek39ela Eciii 20 aylık kızım, 11. aydan itibaren tek uyku yapıyor. Sabah 8.30 gibi kalkıyor 10 gibi kahvaltı sonra 1 gibi çorba ya da akşamdan kalma yemek varsa yiyor saat 1.30 2 arasi uyuyor 4.30 gibi uyanip meyve kuruyemis vs yiyor. Saat 7.30 gibi akşam yemeği yiyor yine 9 gbi bizimle kuruyemis tirtikliyor saat 10 10.30 arası uyuyor. Tabi ana öğünlerin arasında hep ufak tefek biseyler yiyor 😊🙈
Miyauw Eciii bizde 11 ay 4 günlüğüz sabah 9 da uyandık bugün tek uyku yaptıracağım çünkü fark ettim 2 uykuyu uyumak istemiyor. Daha erken biliyorum tek uyku için ama her bebek aynı değil diyerek gün içindeki uyuma durumuna göre bakacağım. Dün 2 uyku uyudu gece uykusuna çok direndi gece 1 di uyuduğunda çünkü
Eciii Miyauw evet bizimde öyle olmaya başladı bende öyle düşündüm erken ama tek uyku istiyor 3 gündür tek uyku yapıyoruz saatleri oturtmaya çalışıyorum
glbgci Miyauw benim oğlum da 10ay 25 günlük 2 gündür öğle uykusu uyumuyor çok erken değil mi ya tek uyku için?
ipek39ela Eciii Kaju, badem, fındık, ceviz, Antep fıstığı hepsini severek yiyor valla kirmiyoruz da direk tane tane veriyoruz 🙈🙈