Arafinannesi Kızlar hayırlı günler oğlum 8 buçuk aylık dün geceye kadar birseyi yoktu dün küvet doldurdum ona eğlendi felan üşüttüm desem hafta 2 3 sefer koyuyorum çok dikkat ediyorum üşütmüş olabilir miyim ki bilmiyorum ama ateşi vardı gece ateş gibide değil hararet gibi 38 38.5 en fazla çıktı bütün gece uyuyamadık bide birden çığlıkla ağlıyor durgunken ilk çocuğum ilk defa rahatsız ne yapacağımı ne olduğunu bilmiyorum akil verirmisiniz🥺
lilibet Arafinannesi muhtemelen diş çıkarıyordur. Duş sonrası üşümesi için rüzgar alması soğukta kalması lazım öyle bişey olmadıysa duştan değildir. Doktoruna götürebilirsiniz enfeksiyon vs olabilir. Çok geçmiş olsun 🌸
kartopu23 Arafinannesi damaklarını kontrol edin muhtemelen diş çıkarıyor. Ateşini de kontrol edin. Dişten kaynaklı olan ateş uzun sürmez ara ara çıkar sonra düşer.
Arafinannesi lilibet yok rüzgar yoktu banyoda sıcak diş olsa damağı aynı belkide ben anlamıyorum Ay enfeksiyon olmaz inşAllah o zor..
Arafinannesi kartopu23 şey peki damağında neye bakayım yani nasıl anlarım çok tecrübesizim k.bakmayın..
okuyananne222 Arafinannesi tatlım son günlerde birçok bebekte bunu duyuyorum benim bebeğim de 1 haftadır hasta o şekilde. Soğuk algınlığı dedi doktor ciğerine inmiş dedi antibiyotik ilaç vs verdi toparlanmadı hâlâ ilk iki gece çığlık çığlığa idi. Sabaha kadar oturarak uyuyordum kucağımdan hiç indşrmedim kendini bi nebze iyi hissetsin diye. 2 gündür şurup niyetine, soğan suyuna bal katıp 5 6 saat beklettim şırınga ile onu veriyprum çocuguma.
Arafinannesi okuyananne222 udi hindi yağınıda duymuştum oda aşırı iyiymiş dene istersen cnm çok geçmiş olsun..
Arafinannesi AloneMom 38.3 çıktı en fazla pijamasını çıkardım eklem yerlerine kompres yaptım şuan düşük şükür uyudu..
kartopu23 Arafinannesi estağfurullah hepimiz geçtik o yollardan 🙂 alt damakları şişer böyle top top olur. Bak şurada en üstteki gibi;
Mom120 Dis cikariyor olabilir, üsütmüs olabilir, ya da günes altinda kaldiysaniz ondan da olabilir. Takip edin atesini uyurken de