Egehaninannesi Merhaba hanımlar, sinovac aşı vurulacağım bu akşam. Emziren anneyim. Bu aşıyı vurulup hemen emzirebiliyor muyuz ? Vurulup bilgsi olan yardımcı olablr mi
qwrt1245 Mys01-01 alerjiniz varsa sağlık ocaklarında uyarı çıkıyor sizi hastaneye yönlendiriyorlar zaten eşimin polen alerjisi var uyarı çıkmış ekranda o söylemeyi unutmuş hastanede vurulman gerekiyor demişler. Alerjisi olanlara bir sıkıntı yaratmıyormuş ama 15 dakika bekletiyorlar reaksiyon gösterirse müdahale etmek için olur ya gözden kaçar hatırlarım mutlaka
Mircet Mys01-01 benimde bi çok şeye alerjim var sağlık ocağı yapmadı hastaneye yönlendirdi.Dün oldum sadece yumurta yeme dedi bi gün o kadar
gozde02 Zhnce alerji kategorisinde neler var yani alerjik rinitim var da benim onunla bı alakası var mı yoksa sadece ilaç alerjisi falan mı bende cumartesi olacağım
Zhnce gozde02 açıkçası onu blmiyorum ben daha doktoruma sormadım sıra gelmedi diye Ama riske atmamak için herhalukarda sinovac randevusu almayı düşünüyorum
Mircet gozde02 benimde bi çok şeye alerjim var kesin net olarak şuna alerjin varsa olma ya da ol gibi şeyler söylemiyorlar vuran hemşireyle konuştuk sayısını bile hatırlayamacağım kadar çok kişiye aşı yaptım ama alerjik reaksiyon gösteren kimseyle karşılaşmadım dedi
Zhnce Mys01-01 digerleri de ömürlük değilmiş zaten devamlılığı varmis bu aşılanma olayının Araştırmak gerek aslında herkes farklı birsey söylüyor