Nazann Selamm kizlar daha once kabak detoxuyla 3 kg vermiştim fazla dikkat etmedigim hakde bgun yine basladim şok diyet olarak 3 gun yapicam 3 gun sonrada normal saglikli diyete gecicem leslieyle brlikte varmi bana önereceğiniz baska detoxlar
kubra2608 Nazann ayran detoksu yapıcam bende o da çok iyi diyorlar 1 su bardağı haşlanmış nohut yine aynı ölçüde haşlanmış mercimek ve buğday göz kararı da yoğurt
Nazann Mehmetereninannesi sabah haslanmis yumurta peynir domates salatalik yesillik oglen bi tabak kabak bi kase yogurt alsamda ayni bi tabak kabak yogurt ama ben bu sefer şoyle yapacağım sabah ac karna tarcinli kahve leslie bi litre su oglen 1 de kabak sarmsakli yogurt aksam 6 gbi yine kabak sarmsakli yogurt 6 dan sojra yemeyi birakicam 2 bucuk 3 litre su
Nazann Mehmetereninannesi sogani kabagi 2 domatesi rendeleyip birazcik yag bi bardak suyla psiriyorum ben
Nazann Mehmetereninannesi valla tuzsuz oldugu icin ben yogurda sarmsak koyuyorum ustune dokup yiyorum bence guzel oluyo ben kabagi sevdigim icin severek yiyorim