Linameryem Kizlar bebegim her emdikten sonra cikariyorum gazini hemen cikiyo gazi ama sancisi gazi devam ediyo ne yapmaliyim kizlAr napicam
kucukprensinannesi Linameryem bende çözüm bulamadım 2 aylık gazını çıkarsada bitmiyor gazı devamlı alttan çıkarmaya devam ediyor ben yağlarla karnına ayak altlarına masaj yapıp fönle ısıtıyorum rahatlıyoe biraz
elifilyas2208 Linameryem sabır canm geçiyo. 4 ay çektik.şükür bitti. Sabaha kadar agladı. Duş masaj zeytinyagı manasına aktardık.
Evrim1906 Linameryem benim bebeğim de öyleydi daha 20 günlük falandı hemen gaz damlası aldım zinko çok faydasını gördüm
Premsesanasi Linameryem benimde bebeğim 28 günlük geçen acile gitmek zorunda kaldık karnı gaz dolmuş meğerse artık gaz damlasına başladık şükür etki etmeye başladı şimdi daha iyi gazını çıkarıyor
Berentelli kucukprensinannesi ne zaman bitecek bu gazlar çok merak ediyorum benim bebeğim de çok gazlı
kucukprensinannesi Berentelli 4 aydan sonrs diyorlar ama ozamanda atak dönemi var hiç rahat bi nefes alamıcak bi yavrucaklar galiba
Asl90 Linameryem karnına bol bol masaj yapın saat yönünde yuvarlak çizerek. Oğlum çok gazlıydı surup kullandım malesef 5. Aya kadar sonra geçti