Bnur Marmaris’te yaşıyorum. Eşim tekneyle açılalım bebeği de artık denizle tanıştıralim dedi ama ben çok kararsızım 4 ay çok mu erken girdirmek için?
Efemm Bnur emziriyorsan sende girersen göğsünü cok iyi yıka canım o aylarda bende soktum hastanlandı çocuğum
BabyGroot Bnur maksimum 20 dakika kalmak koşuluyla girebilir. Ben 4 aylıktan itibaren soktum bizde fethiyedeyiz ama şu an deniz soğuk haftasonu gittik girdik ama korktum üşütecek diye
Bnur Zeynada ya bende öyle düşünüyorum ama bu aralar oğlumla ilgili eşime herşeye hayır daha erken diye söyleniyorum çok tartışmaya başladık bunada hayır dersem tekrar sıkıntı çıkacak
Asl90 Ay aşıları yapıldıysa bi sıkıntı olmaz deniz için havuza sokmayın sadece. Soğuk olur mu bilmiyorum ama kısa süreli denenebilir bence
Woody Bnur uv korumalı uzun kollu bacagı tam kapatan mayo ve uv korumalı şapka almıştım. Kucağımızda soktuk. Yavaş yavaş girdik korkmasın diye
Asl90 Bnur havuz sıkıntılı canım çok küçük enfeksiyon riski çok yüksek olur. Bende 20 gün sonra tatili gideceğim 9 aylık oğlumu denize atıcam vala 😂 rahatlasın bebeler
Bnur Woody Şuan onları tedarik edemeyeceğim yarın denize girdiriyoruz artık mecbur güneşten sakınarak girdirecem