AlyaMeyra Anneler bebekleriniz bir yaşındayken yani 12-13-14 aylık civarlarında kaç kelime konuşuyordu ?? her bebeğin gelişimi farklıdır elbet kıyaslamak doğru değil ama bilgi almak amaçlı soruyorum benim kızım 13 aylık kelime konusunda biraz tembel 🙈 bu aralar geliştirmeye başladı ama sanki ☺️ birde en büyük sorunum iştah 0 resmen 😥
Bayanironi AlyaMeyra çabuk konuşmasını istiyorsunuz dimii ay benim kız da 9 aylık ama çabuk yaşına girsin istiyorum 😂
Gamzeburkan AlyaMeyra en az 15-20 kelimesi var belki daha fazla bide aşırı taklitçi ne dersem tekrar ediyor iştah konusunda maalesef bizimde aynı önceden çok güzeldi ama gece çok sık emdiği için gün içinde pek yemiyor
Klnccc AlyaMeyra 13 temmuzda 1 yaş olucak anne, baba, dede, nene mamm diyo sadece bir an önce konuşsun istiyorum 😄
eylulmin AlyaMeyra 13 aylık olmak üzere anne, baba, gel, hayde filan söylüyor anlamlı olarak. Anlamsız bir sürü kelime söylüyor ama ne anlama geldiklerini bilmiyorum 😂😂
AlyaMeyra Gamzeburkan ya maşallah çok güzel bende kelime öğretecem diye karşısında kendimi paralıyorum hiç farkında değilim sürekli çocuğa kelime öğretmek için bişeylere “ bu ne” demekten bu ne demeyi öğrenmiş 😂
Gamzeburkan AlyaMeyra ya valla kendileri isteyince öyle bi soyluyorlarki bazen anne de kızım diyorum asla söylemiyor kendisi isteyince bas bas bağırıyor 😂😂 birden hepsini söyler merak etmeyin
1Nisa1merve Klnccc ay benm kzim da 13unde doğdu 😇😅 dede baba anne bazen annanne diyo bi kac bbiseylrrde var ama anlasilmiyo
Mucadile 14 aylık, söylediği kelimeler: Baba, dede, mama, meme, süt (düt), su (Du), kedi, teyze, bebek, bitti, gitti, çiçek, ver, gel, çorba, kek vs
AlyaMeyra Gamzeburkan derdini parmağıyla göstererek anlatıyor beni tutup masaya getiriyor masanın üzerini gösterip ıh ıh diyerek masanın üzerindekini istiyor. Anlamamazşıktan gelecek artık mo zaman ver falan der belki 🤔
mrv5556 AlyaMeyra 2 hafta sonra bir yaşı bitecek oğlumun. Anne, baba,dede, mamma, namm namm diyor 😂bende istiyorum ki çabuk konussun ama bakalım
AlyaMeyra mrv5556 sizde benim gibi bi heves bekliyoruz 😂 bazen anlamsız söylediklerini bi kelimeye benzeyince acaba kelime mi söyledi diye heyecanlanıyorum 😂
UraSsmom AlyaMeyra 14 aylık oğlum anne baba meme mama dede annenanennne diyo bide hoppa diyo o kadar.