BeH16 Busbus58 sürekli uyuma isteği kronik mutsuzluk hiçbir şeyden keyif alamama her şeyin boş gelmesi Buhranlı bir ruh hali vazgeçmişlik yalnızlık hissi *ileri seviye ölüm düşüncüleri (Allah korusun)
Haminne Busbus58 kimseyle konuşmak istemezsin, biri bişey anlatırken boş bakarsın, hiç enerjin olmaz sürekli uyumak yatmak istersin, aşırı kilo verirsin, herşeye ağlarsın ve yalnız kalmak istersin. Çok zordur Allah kimseye yaşatmasın
DurununAnnesi12 BeH16 hepsi var ölümde var da kızım için ölümü düşünmekten vazgeçtim çünkü bana ihtiyacı var 💖
NNF19 Busbus58 burda oldugunuza gore hala bi umut var 😜 cunku asiri derecede kilo kaybi yataktan cikamama, vs gibi cok agir sebepleri var
Haminne NNF19 aynısını yazacaktım. Ben depresyon yaşadım yataktan çıkamıyor aşırı kilo veriyordum 🤦🏼♀️
Furug Sizden daha kotu durumda olanlari dusunup mutlu olun….inanin hep daha beteri var..kotu hissettigimde hep bunu dusunuyorum
sevimlicocuklarinannesi Sürekli olarak mutsuz, umutsuz, karamsar ve üzütülü ruh hali Hayattan zevk alamama Değersizlik ve suçluluk duygusu Nedensiz kilo kaybı veya kilo artışı Enerji kaybı ve halsizlik Cinsel isteksizlik Sürekli öfke ve sinirli ruh hali Eskiden keyif alınan aktivitelere ilgi kaybı (anhedoni) Uyku bozuklukları (Sürekli uyuma isteği veya uyuyamama) İntihar düşüncesi veya teşebbüsü Sebepsiz ağlama isteği Düşünme, odaklanma ve karar vermede zorluk. Referans https://psikolojiturkiye.com/depresyon-belirtileri-ve-tedavisi/