Baturalpinannesi Ezan okunuyor sabah oldu ve biz hala ayaktayiz hiç uyumadik ne olacak bu uyku halleri 😒
Reyhanbal Baturalpinannesi dışarıya çıkartın hava alsın gündüz uyuyosa uykularını kısa tutun. Muhtemelen geceyle gündüzü karışık onun onu ayırt etmesini sağlayın
Reyhanbal Baturalpinannesi benim kızıma çok iyi gelmişti deneyin isterseniz. Soğanı rendeleyin suyunu sıkın buzdolabında bekletin soğusun soğuk haliyle damaklarına sürün. Çok rahatlatıyo
Pamukprensesimvar Baturalpinannesi on aylık kızım doğduğu andan itibaren zaten çok zor bir bebek.ama son iki ay anamdan emdigim süt burnu geçtim kulağımdan akiyo .hala uyutmaya çalışıyorum
Baturalpinannesi Pamukprensesimvar aynı durumdayiz canim 8.aydan beri bende ayniyim akşam 10 dan beri uyutmaya çalışıyorum ama yok
Pamukprensesimvar Baturalpinannesi uyku var ama dalamiyo .zaten diş yüzünden hafif nezle gibi bütün tıkalı akıntı var hapşırık 🤦doktora gittik bugün ama geçer deyip postaladi
Lina34 Baturalpinannesi benimkide ezan okununca malesef ayaklandı 3 aylık olduk bode bana bakıp gülüyor kahkaha atıyor 🤣🤣 ve ben uykusuzluktan bayılcam
Baturalpinannesi Lina34 seni çok iyi anlıyorum 😊 akşam 10dan beri uyutmaya çalışıyorum hala uyutmaya çalışıyorum artık gözlerim yaniyo batiyo
Lina34 Baturalpinannesi normalde her gece 10 ve 11 arası uyuyor 4 gibi kalkar emer uyur bu sefer uyumadı şaşırdım uyku düzeni olmuştu normalde gün içersinde de uyuyor 3 defa
Ebubekirim-61 10ay 20 günlük çılgın bi oğlum var deli gibi beşikler de dönen uykuya direnen adam direnişçi yaaaa herşeye böyle kabul ettim artık