Esraeymen2021 Anneler 19 günlük bebeğim var kakasını yaparken zorlanıyor dün bı kere yaptı onuda ıkına ıkınma hala yaptı ve uykusunda beni emerken surekili ikiniyor kıpkırmızı oluyor napa bilirim yardım edin 😢
Angel35 Esraeymen2021 doktorunuza danışarak gaz damlası verebilirsiniz benim kızımda öyleydi gaz damlasına başladık rahatladı 3 aylık oldu bu ay bırakacağız inşallah
[silindi] Esraeymen2021 anne sutu alıyorsa normal cunku daha bagırsakları cok hasas canınızı sıkmayın gaz ilacı içn de erken hani gaz proglemı yoksa vermeyın gerek yok kakasını yaparken sırtına masaj yapın oyle rahatlar
MasalMomy Esraeymen2021 Lütfen doktorunuza danışın. Burada her yorum yapanın dediğini yapmayın lütfen. Doktorunuz probiyotik damla filan verir rahatlar bebeğiniz. Bana da kulak çubuğuyla uyar zeytin yağı sür filan dendi bir cahillik yaptım makatında çatlak oldu kızımın.
Elif_erva_ Esraeymen2021 bebeğiniz daha çok küçük bu aylarda gazdan dolayı da ıkınma kızarma olabiliyor.
Kizveerkekannesi etipuf bende kullanmaya başladım bebeğime ilk kutu şuan ama çok az değilmi parasına göre 27 damla yazıyor. Şifa olsunda bebeğime para bulunur. Herşey ateş pahası olmuş zaten