GizemEymen Merhaba hanımlar. Bir hafta da 3 kez bebegimin bezinde pembe leke vardı çiş yaptığı yerde. Doktora gittik idrarda kanda ve ultrasonda bisey çıkmadı. Sizce neden olabilir başına gelen var mi
Janss GizemEymen Su kaybı ve beslenme azlığından oluyor . Doktorunuz bununla ilgili birşey demedi mi ?
Sevnurr GizemEymen Kilo alımı az olduğu durumlarda olabiliyır canım yada kristaldir. Bi de bezi eğer çok bekletip alıyosan mesela gece aynı bez kaldı sabah aşdın siyelim o zaman oluyosa bezin içindeki şeylerin rengi çıkıyo bazen
Aynur93 GizemEymen su eksikliğinden canım benim kızımda da olmuştu ben günde 3 öğün 1 er çay kaşığı su veriyorum duzeldi
Nihannn Bebegin kizmi canim. Benim kizim dogdugunda doktor demisti ilk gunler olabilir panik yapma diye
GizemEymen Janss 2 saatte bir emziriyorum. Ama fazla su vermiyordum. Doktor bisey söylemedi su ver falan diye. Tesekkur ederim 🤗
GizemEymen Sevnurr gece emzirmeye kalktigimda bakiyorum bezine ama bazen hic yapmiyor. Bos olunca degistirmiyorum bende