bahartadinda kızlar yatırım olsun diye ceyrek yarımlık cumhuriyet falan aldık. onları nasıl degerlendirebilrim ? Ceyreklerle kolye yaptırmak istiyorum mesela siz be önerirsiniz ? amacım hem yatırım olsun ama aynı zamandada kullanabileyim…
Kukuli4198 bahartadinda bu zamanda nerde kullanacaksınız biraz tehlikeli bence bankaya yada yastık altı olarak saklayın evde güvenilir bir yerde.
haziranin25i bahartadinda ben her ay gram parası ayırıp kızımın iş bankası kunbara hesabına yatırıyorum. Güzel faiz veriyor 🤗
BalKizimElisam bahartadinda inci kolyeme ceyrek dizdim ben ayriyeten bileklikte yaptiracam. Bide küpe ve yuzleri oluyor. Yanlis hatirlamiyosam diyarbakir yuzugu mu ne diyorlardi. Bence oyle degerlendirebilirsiniz.🙂
Dn123 bahartadinda cok tehlikeli bence ben evde saklıyorum o bile riskli geliyor üzerimde hic taşımam herhalde besi bir yerdem var onu bile takmıyorum ben
BalKizimElisam bahartadinda bence cok şık duruyor. Sizde yaptirin veya evde yapin kendiniz malzemeleri alip. Bana kizkardesim yapti.🤗
75kinalikuzu Serrakus ev alırken bankalar dünyanın faizini bindiriyor o haram degilmi banka senin paranı kullanıyor hakkin olanı veriyor ne harami
haziranin25i Serrakus e aldığın zaman altın örnek veriyorum 500 du 1 yıl sonra 600 oda faiz ona bakarsan 🤭
75kinalikuzu bahartadinda kolye veya künye yatırım değil külliyen zarar edersin bence en güzel yatırım yapmışsın sakin bozma sadece burma bilecik zarar etmiyor
C3lik 75kinalikuzu böyle teselli biçimi görmedim yanlış anlamayın bende kredi çektim ama haram bunun her türlüsü haram teselli etme şekliniz komik o yüzden yazdım
Serrakus 75kinalikuzu iyide o bankalar sizi niye niçin ilgilendirsin ki o bankaların kendini As kes öldür dese yapacak mısınız? Yapmayın güzel kardeşim birde evladının iyiliği için yapıyormuşsun bunu.. Ah bir bilsen hesabın nasıl çetin olacağını o senin emanetin ona nasıl haram yedirebileceksin. Bu konularda hassasiyetin vardır yoktur orası beni ilgilendirmez saygı duyarım ama böyle teselli bulma..😐
limonlukarpuzzz bahartadinda kolye tamamen zarar işi hiç mantikli bir yatirim olmaz çeyrek olarak kalsin en mantiklisi
75kinalikuzu C3lik istediğinizi düşüne bilirsiniz teselli aramam için bankada paramin olması lazım sadece düşüncemi yazdim
Tatlican bahartadinda dediginiz kolye ortaya buyuk altin kenarlarina 6 7tane ceyrek yuvarlak sekildemi onları bende begeniyorum guzel duruyor
Serife00 75kinalikuzu bunun bizim ne düşünüp düşünmediğimizle alakası yok ayetlerle hadislerle sabit faiz yiyen evinin ortasına ateş topunu bırakıyor demek yani sen direkt rabbine karşı geliyorsun savaş açıyorsun ama insanları tarafına çekme ballandıra ballandıra günaha teşvik etme bari. Bu söylediklerimin aksini savunacak tek bir hoca vs ilim bilim adamı da bulamazsın.