Melekdilek sadece pamuk ve suyla temizleyin. Yukarıdan asagı dıgru temizleyin. Bir kez yukardan asagı sildşgniz pamugu katlayıp temiz ve temas etmeyen tarafla tekrar silip atın. Pamugun aynı yuzuyle defalarca git gel yapmayın birde bebekte pişik varsa cok iyi temizlenen popo kuruyunca idrar deliği ve vajinasının oldugu bölgeye gelmeyecek sekilde pişik kremi sürün. O bölgelerde kalmasın her hangi bir madde. hatta ben hic kullanmıyorum. Kakayı hemen, çişi hemen, çiş ihtimali içinde bezş 2,3 saate bir atıyorum. Sadece pamuk ve su kullandıgım içim hic ama hiiiic pişik olmadı. Yogun bakım gevmişi var prematüremin bu 21 günde en iyi ıslak memdilleri alıp prima pure kullanılmasına ragmem orda hep pişik olur kutu kutu sudocrem alırdım. Evime geldi geleli temiz baktıgım için baby turcodan molfixe sleepy e her bezi heran kullanırım hic pişik olmadı her seyden önemlisidd böbrek genişlemsi olan bir bebegim var böbreginde beklemiş çiş var enfdksiyona cok acık ve 5 aylık oldu elhamdülillah hic enfeksiyon gecirmedi ayda 2 kez idrar tahliliylr komtrol ettiriyorum. Temiz bakın böyle riskli bir bebek bile geçirmiyorsa tekrarlamayacaktır. Ha bu arada yıkama sğrecinde sampuamla flnda temas etmedşn p bölgeleri sadece suyka yıkayıp kuru tutun. Havuz veya küveti doldurma işlemi flnda yapmayın. Üzgünüm kayınvalidenizle hic alakası yok sizin bakımınızla alakalı enfeksiyonu