aysee20 İyi geceler,17 aylık bebeğim var ve egzeması var kaşıntıları oluyor ve her yemeği yediremiyorum.başına gelen varsa yemek tariflerini paylaşabilir mi
Emir123ali aysee20 alerji olan şeyi bulman çok önemli ilikli kemik suyu katdım yemeğine felaket bir şekilde egzaması arttı yani aynı çorba yemek vs tam gün yedirip takip edersen bulursun ben öyle yapıyorum
aysee20 Emir123ali doktorum okadar ince detay olarak bilgi vermedi salça domates gibi şeyler yasak diye biliyordum inek sütü vermeye başlayınca çocuk gece kaşıntıdan uyuyamadı resmen orda sütüde fark ettim laktozsuz süte geçtim…yemek yemeyi sevmeyen bir çocuk o konuda çok zorlanıyorum
Emir123ali aysee20 canım bende egzaması artmasın diye artık ne yapıcağımı şaşırdın en sevdiği yoğurtsuz tarhana mercimek çorbası tavuklu yemek çorba tarzı sebze yemekleri pilav pirinç bulgur makarna bunları zeytinyağla yaptığım zaman yiyor kendimize yaparken ona göre yapıyorum tereyağ margarin kullanamıyorum canları sağolsun inşallahh bunuda atlatırız rabbim başka dert vermesin yemeklerine kapya biberden yaptığım salçadan katıyorum kendim yaptım tuzsuz