Mert_kerimov Chocugum 4 aylik oturmak istiyor büyüklerimizde izin vermiyo oturmasina 6 aylik olduktan sonra oturtursun diyorlar 🤔
Petitom Mert_kerimov benim bebeğim oturmak istiyordu ben de dört aylıkken oturttum kucağımda çocuğu zorla dik tutamam ki beşinci ayda da mama sandalyesine oturttum şimdi 8 aylık çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım
Ozzlemm34 Mert_kerimov 4. Ayda yavas yavas 5 dk seklinde basladik 5 ayda destekli oturturdum 6.5 aylik destekli desteksiz oturuyor
hakut35 Morfrenk 4 ay itibarı ile sadece kucakta yarım oturur pozisyonda. 5 ay 15 günlük destekli oturtmaya geçtik. Ek gıda için destekli yada desteksiz otursun derler. O yüzden
hakut35 Morfrenk şimdi fark ettim. Bende neyi sormadım diyor diye bakıyorum :))) yanlış yere basmışım
Mert_kerimov Chok teshekkur ederim hepinize internetden arashdiriyorum soyluyorum bizimkilere 😁yinede inkar ediyolar artik emin oldum🥰gürcistandan selamlar hepinize 🤗
Emir123ali Mert_kerimov doğru söylüyor tam anlamıyla aslında öyle geyreği batar huysuzlanır anlamaszsın büyüklerin nasıl yapılıdığını bilir benim annem yapardı bende ondan öğrenip yapardım kızımada oğlumda rahatlıyor
Bebegimm1 Mert_kerimov bebek kendini hazır hissediyorsa oturabilir youtube da bunla ilgili osman gonulal ın videosu var banada aileler öyle diyordu 4aylikken kucagimda oturtuyordum kısa kısa doktorda hazırsa oturabilir demişti bu bence tamamen bebeğe bağlı eğer hazırsa oturmasini engellememek gerekli 🌸