Onur61 Bayanlar oğlum 6 aylık 10 gün önce sünnet oldu ama pipisi içerde elimizle aşağiya doğru masaj yapiyoruz başi çikiyo neyapmam lazim başina gelen varmi
Saliha0540 Onur61 elinle mudehale etmeni doktor mu soyledi anlamadim.Bizde sunnet yaptirdik hic ellemedim pipisini.sadece krem surdum okadar.istersen bir doktora göster cunku iceride olmamasi lazim sonucta kestiler deriyi
Deletedmom115 Onur61 Canım 3,5 aylıkken yaptırdım 10 aylık hala hala ara ara içine gömülüyor çok normal bir durum merak etme
Mervee1 Öyle bir durum olabiliyor bizim de oldu doktor pipiyi banyoda ileri geri yap dedi çıkmadı yaptıgım halde sünmetini yaptıgım doktora götürdüm 5 saniyede acımadan çıkardı ucunu
ArYa19 Kızlar peki sünnetten önce de böyle miydi yani deriyi aşağı çekince başı çıkıyor muydu benim bebeğim sünnet olmadı henüz ama pipisi çıkmıyor deriyi aşağı çekince deri mi dar yoksa normali mi bu anlamadım🤷🏻♀️
GizemDulger ArYa19 Bebeğinin pipisinde bitiklik var canım benim oğlumun da öyleydi sağlık ocağında doktor eliyle düzeltti siyirinca içinden kırmızı ucu çıkıyor artık
Canisi Onur61 bizim de bu cumartesi sunnetimiz var bebisler o gun nasil oluyo ayes falan oluyor mu acii falan cok stresliyim
ErtugrulAnnesii Onur61 3 günlükken yenidoğan sünneti oldu hala ara sıra oluyor öyle ama ben hiç dokunmadım düzeltmedim
araskuzumm0918 Onur61 biizimde öyle oldu günde birkez oyna dedi dr,gündr bir defa oynayıp pipiyi çıkarın dedi,hepsi bu ,normal yani panik olma