Papatya03 Mom081 azalsada azalmasada yanlış birşey yapıyorsunuz, sütünüz çok gelse bile yaptığınız çok yanlış.
Aysukk Mom081 bitane içmeyle hemen sütünüz azalmaz ben ara ara içiyordum ama kesinlikle önermiyorum içmemek lazım süte geçiyormuş sütün kalitesini azaltıyor belki cok kullanırsanız sütünüzüde azaltabilir
Cagankdr Mom081 evet yanlış biliyorum ama malesef içiyorum bende bi azalma olmadı 15 aylik hala emziriyorum
spaceship Süt miktarını etkiliyor mu bilmiyorum ama, süte direkt geçtiğini bugün bir doktor yazmıştı.
Mom081 Papatya03 yaptigim yanlis oldugunu biliyorum ama kimse kimseyi bilemez bugun çok kötü ydum esim sanirim beni aldatiyor buyuzden kendimde degilim
Zehra3737 Sutten ziyade keske evladini dusunup icmeseydin.Benimde 6 aylik kizim var icmeyi gectim sigara kokusu aldigimda ortamda bile hemen uzaklastiriyorum.Bi bebek asla sigara solumamali!Ve sutten bebeginizede geciyor
Mom081 Zehra3737 bende oyleydim asla bebegimi sigarali ortamda tutmam kokusu bana çok kötü geliodu ama bugun morelim cok kotuydu
Veslekubra Benim azalıyor sanki çok vicdan yaptığım İçin olabilir o yüzden içmemeye özen gösteriyorum en en son çare içiyorum
Utkucan Mom081 sigara içmek süte ne etki eder bilmiyorum ama ani bebek ölümlerine sebep oluyormuş çocuk doktoru elif pınar Çakır’ın bebekler ne ister diye bir kitabı var orda okudum bebeğe fazlasıyla zararlı sigarayı bırakın yok bırakamıyorsanız bebeği emzirmeyin doktorunuza da danışın