Ozgeruya Cumartesi günü görümcem kızıma balık vermiş ve hemen pişik oldu coklu besin alerjimiz var neden bu insanlar anlamak istemiyor ya😔
Anonim Ozgeruya Görümceniz bakıyor sanırım. Çalışıyorsanız gerekirse doktor raporlarını gösterim şakası yok. Saçma sapan bir şey verir pişikten daha ileri sonuçları olabilir.
Cicekimftm Ozgeruya gorumceniz alerjisi olan bir bebeğe,verilmemesi gereken şeylerin verildiğinde çok ciddi reaksiyonlar a sebep olacağını bilmiyor mu?
Ozgeruya Anonim çalışmıyorum yazlıkta yemekteydik ben mutfaktayken vermiş ve biliyor alerjisi oldugunu denemek icin vermiş bende laf söyledim
Birsenm Benim kizim balik yiyince kusuyor alerji si var biyere kaynim vermsti cok laf etmstm ben ugrasim demstim
Blackcloud Deneme tahtası mı bu çocuklar?‽ Laftan anlamayana anladığı dilden konuş sinir oluyorum yapma denilen şeyi yaptıklarında.
Ozgeruya Blackcloud söylüyorum hep neymis hicmi gecmemis biseye alerjisi tam büyüme çağındaymış falan bnde bazem diyorum doktor değilsin bizim doktorumuz var
Blackcloud Ozgeruya Büyüme çağında olduğunu ben bilmiyordum ya sağol deseydin, ceremesini sonra çocuklarla anneleri çekiyor yazık günah ya en sinir olduğum şey.
Ozgeruya Cicekimftm cok fazla bildigini düşünmüyorum kendini alerji doktoru olarak görüyor sanki bide doktorumuzu begenmiyor
Ozgeruya Blackcloud sürekli pisik kremi sürüyorum doktorumuzda artarsa haber ver dedi bakalım kontrol ediyorum hep