Ozkayaayse Ecemdefne 2.ayına girdiği gün çağırdı doktorumuz aynı zamanda götürücex muhtemelen ne zaman doğum yaptınız ?
Minimalask Ayl Ecemdefne aylık bebek muayenelerinde doktor sizi yönlendirecektir. Bizim öyle oldu, ikizlerimin 2. Ay kontrollerine gittiğimizde istedi ne zman müsait olursanız çektirin dedi, biz de gitmişken çektirmiştik.
2bebe1anne Ecemdefne 2. Ayı bitıp 3. Aydan gün aldiğı zaman gitmelisiniz. Yaklasık 15-20 gun sonra yani
Ozkayaayse Ecemdefne bende mayıs 7de doğum yaptım doktorumuz temmuz 7de çağırdı. 2 aylıkken yapılıyor çünkü sizde temmuz 6da gidersiniz ondan önce gitmeyin bence
E-ANNE Ecemdefne 2 aylıkken götürmek lazım ama sıra olmaz sıkıntı olursa bile 6 aydan önce kessinlikle görmeli. Bizde 4.5 aylıkken götürmek zorunda kaldık iyikide götürdüm detaylı baktıkları için böbreğinde kum çıktı bebeklerde doğarken sonradan kapanan kist varmış bebeğimin kapanmamış göbek fıtığı falan çıktı Allahtan götürmüşüm de erken farkettik yani ihmal etmemekte fayda var
E-ANNE Ecemdefne 2 aylıkken götürmek lazım ama sıra olmaz sıkıntı olursa bile 6 aydan önce kessinlikle görmeli. Bizde 4.5 aylıkken götürmek zorunda kaldık iyikide götürdüm detaylı baktıkları için böbreğinde kum çıktı bebeklerde doğarken sonradan kapanan kist varmış bebeğimin kapanmamış göbek fıtığı falan çıktı Allahtan götürmüşüm de erken farkettik yani ihmal etmemekte fayda var