Kızlar iyi geceler . Önce şunu belirteyim , benim kızım üstüne doğru gelen şeylerden korkuyo . Durumu özet geçiyorum , önceki gece 21 aylık kızım bi çizgi filme denk geldi ve çizgi filmdeki yıldız ekrana doğru yaklaşıyodu , kızım yıldızın üstüne geldiğini sandı ve korktu ama sadece 30 saniye kadar . Sonra banyo yaptırıp uyuttum , 1 saat sonra kızım ağlayarak uyandı ama resmen çığlık çığlığa . Sonrasında gece durduk yere hafif ateşi çıktı . Dün hastaneye götürdük hiç bişeyi çıkmadı . Kesinlikle öksürme , hapşurma , burun tıkanıklığı gibi şeyler yok . Doktor boğazına baktı hiç bişeyi yok dedi ama ateşi bi çıkıyo bi düşüyo . Ağzına bakıyorum acaba diş mi çıkarcak diye ama o da görünmüyo . Ben bişey okumuştum o geldi aklıma , bebekler bişeyden çok korktukları zaman ya da çok ilgi görmek istedikleri zaman vücutları buna reaksiyon gösterirmiş ateş veya alerji şeklinde . Acaba bu gerçek mi başına böyle bişey gelen var mı ? Bu arada ateşi en çok 39.01 oldu daha üstüne çıkmadı inşAllah çıkmaz da . Bide ayaklarına az biraz limon sürdüm o iyi geldi ateşine bi tık düşürdü ama hâlâ var ☹