SMO Bebeğim 2,5 Aylık emziğe alıştırmak istiyorum hangi marka hangi model nasıl bir emzik önerirsiniz
Beyziikoo SMO Wee baby kullanıyorum, bebedor var bir de ikisini de emiyor cok cok ama wee babyninkini daha çok seviyor bence 😋
Wanderlust SMO 2 aylikken ben de denedim bibs biraz zorlama tutturdum ama sonra avent ultra air aldim aninda kapti cok rahat ettik umarim sizinki de tutar🌸
SMO nursocum Chicco denedim ama olmadı almadı acaba emziği mi yanlış seçtim değiştirsem mi diye düşünüyorum
Aselinannesi0655 SMO canım bibs aldım asla tutmadı 1 ay denedim 2. Ayda awent philips ultra night air yazıyo üstünde damaklı falan degil her yerde var 2li satılıyor hemen anında tuttu
SMO nursocum evet sürekli beni yanında istiyor aç olmadığı halde sakinleşmek için uyumak için emmek istiyor uyuduktan sonra memeyi ağzından çekince uyanıyor
nursocum SMO anladım canım. Şimdi emziğini ver tık tık yap öyle tutuyor normalde bebekler. Normal emzikleri tutmuyorsa damaklı tutabilir
Aselinannesi0655 SMO silikon bizimki herkes onu kullanıyor cogunlukşa trendyolda bile var yaz direk çıkıyor pembe ve su yeşili sen dedipim şekilde internete yaz anlıcsksın awent ultra night air