Sibelbyl 23 günlük Bebeğim var aptamil prematil kullanıyoruz 3.5 kg olunca başka mamaya geçicez kilo aldıran en iyi mama hangisi ?
SibelS Sibelbyl merhaba diğer mamaları denemedim biz anne sütü ve similac mama ile başlamıştık ve öyle de devam etmiştik kilo alımı da hep çok iyiydi hatta biraz önden gittik 😊 tavsiye edebilirim👍
Esrakarakus Sibelbyl biz başından beri bebelac gold kullanıyoruz 3 ay 5 günlüğüz 7 kilo 100grmız ama bu sadece mamayla değil bebeğin yapısıyla alakalı Bi şeydir illa kilo aldırıcam diye mamayı dayamamak lazım gerekirse doktorunuz bilgilendirir ve kilosu azsada öneride bulunur Bi doktor tavsiyesiyle bebelac gold aldık
Esrakarakus Sibelbyl ilk 2 ay 1500 gr aldık bebelac goldla simdi 900 gr aldı hareketlenmeye başladığı için
Sibelbyl Dinastiya bizde anne sütüne ek olarak kullanıyoruz mamayı Sma yı öneriyorlar genellikle deniycez inşallah bizde memnun kalırız 🙏🏻
Laurenkiz MErhabaa bebelac kullanıyoruz, bir dönem alerjiden şüphe etmişti doktorumuz aptamil kullanmıştık, testler normal çıkınca bebelac a geri döndük, hem fiyatı uygun hem tadı anne sütüne yakın gibi, oğlumuz 5,5 aylık 8,5 kilo
Tugba2626 Sibelbyl hipp combiotic al organik ve içeriğinde prebiyotik ve probiyotik var diğer mamalarda yok bunlar. Kilo aldırıyormu dersen benimki neredeyse 3 günde 300 gram almış
Yalin Sibelbyl ne kadar kilo alsin istiyosunuz bilmiyorum tabii ama ben anne sütü ve bazen hipp combiotic kullaniyorum, gayet, iyi ve zamanina uyumlu gidiyor kilosu
Sporty Benim bebekte kilo alimi olmadigi icin doktor mama basla dedi .hipp combiotic Kullaniyorum bundan once golden goad ve emolvia kullandik kabizlik sorunu yasadik . hipp combiotic Kullanmaya basladigimizdan beri hem kilosu hemde kabizligimiz bitti .
Sibelbyl Sporty bizde gaz sorunu yaşıyoruz aptamilde ama düşük dogum ağırlıklı olduğu için aptamil prematili mecbur kullanıyoruz