Birsu3435 enh-enh doğum yaptığım andn itibaren doktor taktı 38 günlük sezeyanliuim hala takıyorum ve çok iyi toparlandim
enh-enh Sebnem55 kanama 20 günde bitti normalmi acaba akıntı var ama pedime gün boyu baktıkça akıntı görüyorum kan yok
Sevgi1 Sebnem55 valla bnm 10 gün sürdü kanamam sonra sarı kahve akıntı oldu erken bitti ben 40 güne yakın sürer sandım kanama anlamadim
Sevgi1 Sebnem55 valla bnm 10 gün sürdü kanamam sonra sarı kahve akıntı oldu erken bitti ben 40 güne yakın sürer sandım kanama anlamadim
Sebnem55 Sevgi1 bende öyle zannediyodum ama 23gün sürmesine rağmen çok az geldi hiç yok denilebilecek kadar doktora sorduğumda norma demişti
enh-enh Sebnem55 23 gün bitikten sonra cinsel hayatınıza devam ettinizmi ben hala kanama olcakmı diye ilişkiye girmiyorum etraf kahverengi akıntın varsa o da kan diyorlar abdest alma diyorlar bi al namaz kılma ama diyorlar 🙄🙄🙄🙄
Tazeannecik enh-enh 6.5 ay oldu sadece 1 gğn taktım oda 2 3 ay sonra. Baktım cok sıkıcı bıraktım. Ki göbek kalmadı diyebilirim. Fazladan 6 kilo verdim. 13 kilo aldım. 20 kilo verdim. Sonra 1 kilo gerş aldım
green Ben de kullanmayı düşünüyorum ama karar veremiyorum bazıları kullan bazıları kullanma diyor ama ben fiziğime önem veren insanım siz ve kullanmalımıyım ya da kullanırsam ne gibi zararı olacak ki ?
Nevo Kızlar bende sezeryan oldum 6 ay oldu kilolarimi verdim ama biraz daha incelmek istiyorum korse takip incelen varmi yani kilo verdim ama belim kalinlasmis sanki
Kbraugur enh-enh 🤨 doktorum bana üçüncü gün takmaya başla demişti korse almadım kayınvalidemin bel korsesi vardı onu takıyorum göbeğim toparlanmaya başladı bile 22 günlük olduk bugün