Yahyammm Kızlar oğlum 25 günlük 4.5 kg sadece mama ile besleniyor. 2 saatte bir 60 cc veriyorum ama doymuyor. Hem onu aç bırakmaktan hem de midesini bozmaktan korkuyorum. Mama kullanan anneler Allah rızası için bir şey söyleyin bana
AlyaDeniz Yahyammm 25 günlük olmasına göre kilosu gayet guzel bizimki 25 günlükken 3700 falandı ve 40 cc falan anca alıyordu 60 cc normal bence kızım 5 aylık 150 cc anca içebiliyo oda yeni yeni
Cagla Yahyammm cnm 60 cc az ztn. 1 aylık olmuş. 3 saatte bi 90 cc ver. Benm doktorum öyle demişti yani.
TgcDvc Yahyammm eger doymuyosa 15 cc olarak arttırın mesela 60 yerıne 75 cc yapın eger birden 90 cc ye gecerseniz cok kusma yapıyor yani ben oğlumda hep yasadım suan 7 aylık hala bile doymadıgında 15 cc olarak arttırırım hem midesi sıkısmıyo hemde mide cabuk büyümüyo
TgcDvc Yahyammm bide her bebek farklı diğerleri gbi 5 6 saatte bi yemez benm oğlumda o gunlerde 2 saatte bi 45 cc yerdi hani fazla veriyimde uzun süre tok dursun demeyın zaten 2 ay snra kendi kendine uzatacak zamanları
Aylnemir Yahyammm bebeğim 53 günlük sadece mama ile beslenıyor canım doğdugu günden beri 60 yıyor 90 yıyor bazen 120bıle oluyor doktorum bebek yemek istediği mıktarı kendı ayarlar istedigi zaman ver demişti
Bsrsdf Yahyammm bebeginiz ne kadar ile doyuyorsa o kadar verin zaten cok daha fazlasını içemeyecektir 10 veya 20 cc fazla içer içebilirse bende mama ile besledim dogdugundan itibaren 3 bucuk aylık oldu doydugu kadar yiyor fazlasını istesekde yemiyor zaten