kbra_ayc1 1,5 aylık bebeğime doktor bugün göbek fıtığı var dedi. Yeni doğan bebeklerde bağırsaklat gelişmediği için olabilir dedi. Böyle bişey başına gelen var mı. Ikınırken göbeği dışarı çıkıyor. Çok endişeleniyorum
Yunusemreveannesi kbra_ayc1 benim bebegimdede asiri derecede olmustu bs5 nnem 1lira beze sarip koyalim dedi ben yapmdim son4 doktor fitik deyince bende korktum 1 ay flan bi prca bee temiz 1 lir koydum rulbentle sardim cocuk dr gittimizdede soyledim iyi yapmissin dedi cok sukur gecti
Yunusemreveannesi kbra_ayc1 benim bebegimdede asiri derecede olmustu bs5 nnem 1lira beze sarip koyalim dedi ben yapmdim son4 doktor fitik deyince bende korktum 1 ay flan bi prca bee temiz 1 lir koydum rulbentle sardim cocuk dr gittimizdede soyledim iyi yapmissin dedi cok sukur gecti
bebekhikayesi_1 kbra_ayc1 benim bebeğimde de vardı çocuk doktorumuz hiç dokunmayın büyüdükçe geçecek dedi 3. 4.ayda bişey kalmadı. zaten ilk 6 ay her ay muayeneye götürmeniz gerekiyor bu yüzden. Doktor gelişimine bakıyor vitamin yazıyor gerekli görürse tahlil istiyor.
Nisacix Yunusemreveannesi dediğinizi anlamadım beze neyi sarıp koydunuz benim bebeğimin de ağlayınca göbeği dışarı çıkıyor ama fıtık demedi kimse olabilir sanırım
kbra_ayc1 Yunusemreveannesi paranın nasıl bir etkisi oluyır acaba ıkınırken daha çok baskı olmaz mı para sardığımzda
Yunusemreveannesi Nisacix 1lira demir pryi temiz bi beze srip gobegine koydum amn temiz olmsina dikkat edin tubentle sardim
Yunusemreveannesi kbra_ayc1 disariya cukmasini Engelliyo sanirim benim bebegim asiri gazli bi bebekti oma ragmen gwcti elhamdurillah
Yunusemreveannesi kbra_ayc1 evey nasta ikinirken cikiyodu sinrasun hic girmemek uzere cikti doktor ftik deyince ben sardim
Yunusemreveannesi kbra_ayc1 valla canim normale donene kadar sardim surekli yani 3 4 hafta falan sanirim