Bmk 1 yasinda ama yemek yemek istemiyor surekli red ediyor bi tek emiyor zar zor yemek yediriyorum, nasil kilo aldiracagim kizlar acilll
Feribe- Bmk kaç kilo? Bir de doktor ne dedi?Persentil eğrisine göre Normalse çok sıkıntı değil sanki ama. Benim oğlumda bir yaşında on bir kilo.
Aysgl_omrasf Bmk benım oglumda 14 aylık oldu 8 kılo 250 gram ek mama verdı doktor kılo alması gerek aynrn yemıyor ne versem döküyor saçıyor yemıyor agzını açtıramıyorum emıyor sabaha kadr artık dayanma gücüm kalmıyor
Minnos0101 Bmk ben Bi yerde okumuştum ve faydasını görmüştüm yemegi parmakla yedirmek. O şekilde yedirdim ve yemişti dış çıkarma dönemlerinde de çocuklar yemiyor o şekilde Bi deneme yapabilirsiniz
Mervedenizz Muzlu yoğurt deneyin derim yarım muz toz ceviz bir tatlı kaşığı bal ve az yoğurt geceleri yedirin uyumadan önce
Aysgl_omrasf Bmk nutrıcıa ınfatrini birde nestlenın junoir dıye devam sütü gıbı mama verdı brnım oğlum nutrıcıa ınfatrini içti yarın onun için rapor çıkartıcaz daha 1 hfta oldu kullnıyoruz baklım inş işe yarar
Edaline Benim kız 7 aylık 7 kilo ,sizce normal mi? ben kilosu az mı diye dert ediyordum ama yazılanları okuyunca buna da şükür dedim tabi bakalım neler bekliyor ilerde🤨