Umay21 Hem hafif hem fazla yer kaplamayan hem de doğumdan itibaren kullanılacak çift yönlü uygun fiyatli bebek arabası önerisi istiyorum hala karar veremedim
Damlam21 Umay21 en büyük kriterinz hafiflik kullanışlı olmasiysa chicco ohlala. ama çift yönlü değil sanrm
Serrakus Umay21 kendim bebek içindeyken indirp çıkarabiliyorum merdivenden. Tek ekşisi bana donukken biraz zor oluyor ama alıştım ben artık rahattsuz etmiyor beni
Umay21 harley bebek bize bakarken de kolay mı tekerleri büyük olduğu için öyle biraz zor olacak gibi geldi bana
kartopu23 Umay21 saydığınız özelliklere sahip arabalar var ama fiyatları uygun değil onların 🙂 biz tam 5 araba aldık, denedik. En sonunda cybex mios aldım çok memnunum ama dediğim gibi oldukça pahalı bir ürün.
Belinayss Her ne olursa olsun kabin tipi alın az yer kaplıyor hem çok kullanışlı hem çok hafifcik 👍🏻🤌🏻🤌🏻
Kimimkiben Prava aldım 1700 TL ye ama sürerken sanki yok gibi. Çift yönlü,travel sistem. Hem çok şık , hemde kaliteli. Katlarken de puset/sepet ayrı çıkartıyor,iskeletini katlayıp kıyıya köşeye sıkıştırabiliyorsunuz, tekerlekleri de çıkıyor 😄👍
Yerfistigininannesi Umay21 joie literax 3 kullanıyorum cok memnunum acilip kapanması sürüsü çok rahat ama çift yönlü değil