Tugbarenas Merhaba anneler Bebeğim 7 buçuk aylık etrafımda bebeği olanlara bakıyorum brokoliyi havucu eline veriyorlar bebekleri kendi kendine yiyor ama bende o cesaret yok korkuyorum boğulacak diye o yüzden bu zamana kadar ya çatalla ezdim ya da blender a verdim bana Cesaret verebilecek birileri var mı 😞 eşim de daha dişleri olmadığı için vermemizin uygun olmadığını düşünüyor ama ilerde katı şeyler yemekte zorluk çeker diye de korkuyorum ne yapmalıyım yardım edin lütfen sizler neler yaptınız❤️
Mlkmhrrm Tugbarenas merak etmeyin onlar o kadar usta ki şaşırıp kalacaksınız keşke şimdiye kadar verseydim diyeceksiniz oğlum ek gıdaya blw ile başladı damakları ile eziyorlar 8 aylık oldu şu anda kendi yemezse yıkıyor ortalığı çorba yoğurt verirken sıkıntı yaşıyorum orası ayrı ☺️ ama o kadar tatlı oluyor ki kendi kendine yerken otur izle saatlerce yumuşak meyve vererek deneyebilirsiniz şu an bir sürü meyve var daima yemek yerken yanında olun ilk başta biraz öksürük illa oluyor ama alışıyorlar
2halime Tugbarenas bebeğim 8 ay 20 Günlük Bi kere verdim büyük parça koparmis öğürüp kustu sabahki yediğinide çok korktum. Belki alışır zamanla diyenler olur ama ben alışamam. Dişleri çıkınca az daha büyüyünce kendi yiyecek elbet. Şu an vermeyi düşünmüyorum ama kendim yediriyorum
nursocum Tugbarenas Damaklarıda diş gibi bende bir süre püre verdim ama olacak gibi değildi. Sonra eline vermeye başladım kendi yemesi en iyi eğitici aktiviteden daha iyi dedi doktorum o bana güç verdi. İlk zamanlar mama sandalyesinde kemeri bağlamadım gözüm hep üzerinde oldu 16 aylık oldu çok şükür hiç bir problem yaşamadım. Şimdi ben mutfağı toplarken o kahvaltısını yapıyor. Yoğurt çorba gibi şeyleri de ben verdim. Hiç korkma öğütme refleksi dillerinin üzerinde hemen çıkarıyorlar
Morfrenk En iyisini siz bilirsiniz. Blw yi herkes yapmak zorunda değil. Bende brokoliyi havucu eline veremiyorum ama pankek, peynir, şeftali felan veriyorum. Damakları bizden sert, yani bizim damağımızla ezdiğimiz şeyleri onlar hayli hayli eziyor.
BE2020 Oğlum şuan 7 ay 1 günlük hiçbir şekilde eline havuç veya katı gıdalar vermedim. Vermeyide henüz düşünmüyorum.