AselsMom2911 Merhaba güzel Anneler 🌸 11 gün sonra 4 aylık olcaz 4. Ay aşısı kaç tane oluyo yine 3 yerden mi vuruluyo 🤔
Glitter AselsMom2911 canim bebekler ignenin acisindan aglamiyor zaten. Asilardan birisi yakiyor ona agliyorlar. Vurulunca hemen emzirirsen aninda sakinlesir
Ewrem AselsMom2911 iki bacak bir kol 3 gun banyo yaptrilmio ve asi olan bolgenin sismemesine dikkat edin koldan olan ksbuk baglii soymayin
Deletedmom47 AselsMom2911 Birşeycik olmuyor öyle korkma canım hırçınlaştı bizim ki bi 2 gün fazla o kadar .Her çocuğa farklı etki yapıyor zaten aşılar .
AselsMom2911 Niesel ne yaparım nasıl yaparım bilmiyorum 😔 inşaAllah üstesinden gelirim her iki bacağa da iki tane mi vuruluyo 😔
Niesel AselsMom2911 yok canım bir tane bi bacağa bir tane diğer bacağa biz dün olduk ilkinde çok ağlamadı ikici vurulunca kıyamet koptu gözlerinden yaş getire getire ağladı kuzum 😔 ateşi olmadı çok şükür hafif atlattık
AselsMom2911 Niesel canım ya çok geçmiş olsun 🙏 Rabbim korusun tüm bebekleri hastalıklardan 🤲 peki canım ateşi kaç olursa endişelenmem lazım 😔
Niesel AselsMom2911 Amin canım 🤗 38 olursa bi calpol verirsin düşer hemen ama 39 u geçerse ki sanmıyorum geçmez inşallah 🤲 🤗
Glitter AselsMom2911 o da saglik ocaginda yapiliyor. Biz rotarix aldik 170 tlydi. Ancak sanirim rotanin zamanini kacirdiniz. Bildigim kadariyla ilk doz bebek 15 haftalik olmadan onvce verilmeluydi
Nehirmasal AselsMom2911 merhaba benim Bebeğim dün vuruldu dün biraz sıkıntılı geçti sinirli ve ateşliydi allah yardımcınız olsun şimdiden