FBI Selam kızlar. 8 aylık bir kızım var. Heyecanlanınca ya da ilgi çekmek istediğinde ellerini sıkıp kendini kasıyor. Sizin de başınıza böyle bir şey geldi mi ? Kendini tatmin mi ediyo yoksa nöbet gibi bir şey mi geçiriyo bilmiyorum.
Melekk_0720 FBI yok bacimne nobeti benimde kizim 7 aylik bisey istediginde ellerimk yumruk yapip iiiii diyo verimce eline hemen duruyor
Missyloves FBI 6 buçuk ayligiz benim kızımda bu sıra öyle yapıyor özellikle sinirlenince dişlerini filan sıkıyomus gibi kendini sikiyo anlık tabi nöbet açısından düşünmedim açıkçası . İlgi çekmek için yapiyo benim ki .
Marjinal_Anne2 nursocum benim kzımda yapıyor canım sinirlendi mi aşırı sıkıp kasıyor 🤦🏼♀️ Kırmızı ediyor kendini resmen 😣
FBI nursocum benimki tepki alamayınca ilgi görmek istediğinde heyecanlanınca yapıyor kıpkırmızı oluyor bu aralar sıklaşınca korktum valla
nursocum Marjinal_Anne2 Normal ya yeni yeni öğreniyorlar sinirlenmeyi, şımarmayı ben böyle şeyleri normal karşılıyorum
nursocum FBI yani nöbet geçirmek öyle kolay değil ki kendine kolay kolay gelmez benim kuzenim mosmor oluyordu. Çocuklarımız gayet normal azcık şımarıklar olsun❤️