Deletedmom_36 Kizlar kraft parma bebek arabam var bugun sag on ayagi kirildi nerden nasil temin edebilirim bilginiz varmi🥲🥲🥲elim ayagimdi o benim 😔
KumsalRoza Deletedmom_36 aklınıza gelmiştir belki ama aldığınız mağazaya sorsanız belki yardımcı olurlar.kizimin ilk arabası krafttı ebebekten almıştım herhangi sorun da bizimle iletişime geçebilirsiniz demişlerdi.
MustafaEmir Deletedmom_36 servis numarasi vaf isterseniz verebilirim ozelden bizimde kraft rio bebek arabasi tekerin plastik aksami kirildi gecen hafta getirttim
Deletedmom_36 KumsalRoza e bebekten almistim bende gidince soylersem yardimci olurlar degilmi ama tasindim garanti belgesi falan kesin atmisizdir 😔
KumsalRoza Deletedmom_36 bi deneyin en azından netleştirmis olursunuz.ebebekte zaten faturalar elektronik biliyorsunuz oradan ulaşırlar sanırım.hatta müşteri hizmetlerini falan arayın gitmenize de gerek kalmaz belki.
Deletedmom_36 KumsalRoza tesekkur ederim canim yarin bir ariyayim trendyoldan falan satiliyordur duye baktim ama yoktu belkide ben bulamadim