elfhuma19 Merhaba kızlar 2.5 aylık kızım var emiyo çok şükür ama dışarı falan çıktığımızda ağlayıp meme istiyor emzik kullanmayı düşübüyorum philios avent güzel dediler kullanan varmı
Emoselos elfhuma19 4 aylık olduk biz hiç almadı emmek istemedi ama iki gündür emiyor ve iyi ki emiyor çok vermiyorum ama arada veriyorum çok rahatlattı beni nukun kullanıyoruz biz küçük olanı
Bebeenes elfhuma19 canım benim bebeğim hiçbir emziği almadı sadece aventin smotie olanını aldı. Onuda zar zor alıyo ama yinede diğerlerine nazaran uzun süreli emdiği tek emzik oldu.
elfhuma19 Yalin Ay darısı bana inşallah :) toplu taşımada sıkıntı oluyor ağlayınca emziremem o yüzden kullanmak iatedim
Yalin elfhuma19 emzige alismasi onemli yaa, gercekten dinginlestiriyor. Ben damak,diş yapisi muhabbetinden biraz önyargiliydim ama aventinki cok icime sindi👍🏻
Aylin3509 1 buçuk aylık oğluma philips avent air aldık eve geldik 5 dk kaynattım bir verdim o alış maşallah zaten üzerinde yazıyor bebeklerin %98'i alıyormuş..bi deneyin isterseniz
Aylin3509 Arin31 yaaa...biraz daha deneyin bakalım..benim büyük oğlum kolikti onun emzik emmesini çok istemiştim almadığımız emzik markası kalmamıştı yine de almadı..bazı bebekler istemiyor işte maalesef