Annesininprensesi-14 Merhaba arkadaşlar biontech aşısı 1. Doz oldum lakin aşıdan sonra grip e yakalandım sizde bu normal midir?
Mavilii Annesininprensesi-14 bende yarin olucam. Acaba emziriyormusunuz? Bende yan etkilerini bilmiyorum. InsAllah normaldir sizin grip olmaniz
Aysenes Annesininprensesi-14 aşıdandır olabilir banada dediler kas agrısı, ateş, grip hali olabilir diye cok şükür ben birşey hissetmedim i.
Merveovunc-1 Annesininprensesi-14 sıra bana geldiğinde bende olmak istiyorum ebeye sordum ol da diyemem olma da diyemem dedi doktorumuz aşıdan yana ama hangi aşıyı olsam karar veremedim biontechin yan etkileri daha fazlaymış ve biontechin koruyuculuğu daha iyi o yuzden kararsızım
GoGirl Annesininprensesi-14 ben de bugun sabah oldum su an icin bir sey yok ama burda okudum grip olanlari yan etki
Annesininprensesi-14 Mavilii evet emziriyorum emzirmeye devam ediyorum bı problem olmayacağı söyleniyor
Mavilii Annesininprensesi-14 teşekkür ederim. Bende merak ediyordum. Acaba bi sıkıntı olurmu die dusunuyodum
Vlns Annesininprensesi-14 8 saat ara vermek gerekiyormuş emzirmeye ben öyle duydum bende emziiriyorum
Annesininprensesi-14 Rytrz Perşembe günü olmuştum c.tesi günü burnum akmaya başladı bugün baya baya salya sümük gidiyor
Rytrz Annesininprensesi-14 Dün okudum bugün de tv de denk geldim aşıdan 2-3 gün sonra ortaya çıktıysa aşıyla bağdaştırıp beklememek lazımmış doktora gidin diyorlar
agustos_bocegim Annesininprensesi-14 bende biontech yaptırdım kolumda 1 gün ağrı dışında bir sorun yaşamadım ama yengem de dediginiz gibi gribe yakalanma durumu olmuş korona testi falan yapmışlar negatif çıkmış sonuç kişiden kişiye değişiyor sanırım geçmiş olsun sizede
Ygz30 Benşmde pazar günü ikinci dozu ve.1.doDa bende ishal ve çok halsizlik yapmıştı.Ama annemlere yapmadı.Napalım idare edicez arkadaşalr