atlasannesi1 Arkadaşlar Bebeğim diş çıkarttı. Bi tanesi elime değiyo bi tanesi çizgi gibi yanında. Ne kadar sürede normal diş görüntüsüne ulaşıyor. Huysuzluğu daha ne kadar sürer
Gamzeburkan atlasannesi1 canım hiç belli olmuyor ki bazen 2 haftada uzuyor bazen 1 ay net bi günü yok yanı. Huysuzlukta bi basladimi bitmiyor biri çıkıyor rahatladı diyorsun bu kez diğeri 🤦♀️
dlkaksy atlasannesi1 bizdede aynısı. Alt damak beyazlamaya başladı etrafı ama ne zaman gelir bilmiyorum bir an önce gelse iyi olur çünkü geceleri uyumuyor artık 5.buçuk aylık kızım
Bebek-annesi atlasannesi1 hayır. Benimki de 4 ay 20 günlük aşırı kaşınıyor hala çıkaramadı ne zaman çıkarır acaba 🤷♀️
Gamzeburkan Bebek-annesi yerlerine bakın beyazlamismi oyleyse yakındır çıkarması sadece kaşınıyorsa yerleri hazırdır kaşınıyor olabilir.
atlasannesi1 Bebek-annesi işte o hiç belli olmuyo. Benim oğlum 4.aydan beri eli ağzında. Beyaz diş eti salya. Hepsi vardı. Ancak patlattı
atlasannesi1 dlkaksy bizim çıktı. Kaşığa çıt çıt değiyo. Ne kadar zamanda uzar onu merak etmiştim. Ama sizin de çıkar artık. Bizde gece huysuzlukları başladıktan 15 gün sonra çıktı
Seda611 atlasannesi1 yarildigi yeri görünce ertesi gün elime minicik sertlik degmisti her geçen gün çıkıyor bu gidişle bir haftaya çıkacak bizimki☺️